Automatisering

automatisering

Hardware

MaVe Webservices kan u helpen met de automatisering van uw bedrijf. Van kleine bedrijven tot thuisgebruikers, MaVe Webservices biedt een breed scala van producten die aan al uw behoeften voldoen, terwijl enkele eigenschappen worden gedeeld – betrouwbaar, veelzijdig en milieuvriendelijk.

 

Synology DSM

Software

De softwareisk (DSM) is een intuïtief webgebaseerd besturingssysteem dat op elke NAS wordt gebruikt. Het is ontworpen om u te helpen bij het beheren van uw data: documenten, foto’s, muziek, video’s en alle andere belangrijke vormen van digitale activa. Met de DiskStation Manager software gaat het om meer dan alleen het opslaan van gegevens. DSM biedt verschillende applicaties en diensten, die meer entertainment naar uw huis brengen alsook voor een betere productiviteit op het werk zorgen.

Profiteer van 24/7 toegang tot uw bestanden

Toegang tot en delen van digitale bestanden is de belangrijkste functionaliteit van een NAS. Dankzij de grote compatibiliteit met Windows ®,Mac ® en Linux ®, is DiskStation het beste medium voor elk type opslag van bestanden en uitwisseling.

Verhoog de productiviteit in het cloud-tijdperk

Ga naar buiten en verzamel uw mooiste ideeën in uw digitale notebooks. Onderweg naar huis, kantoor of op zakenreis kunt u zich ontspannen en uw bestanden op alle apparaten vinden. Een privécloud kan u helpen om zo veel meer te doen middels automatisering.

De alles-in-een-server voor elk gebruik

Deze opslagoplossingen zijn ontworpen om u te helpen uw digitale activa te beheren. Er zijn verschillende waardetoevoegende pakketten die het dagelijkse zakenleven vergemakkelijken, flexibele administratieve opties alsook middelen om uw DiskStation en waardevolle gegevens te beschermen.