Diensten

diensten

MaVe Webservices kan u de volgende diensten aanbieden:

Webhosting

Wij bieden webhosting diensten aan voor u site. MaVe Webservices biedt uitgebreide all-in hostingpaketten met de nieuwste technieken op krachtige servers.

Website Ontwikkeling

Website ontwikkeling houdt in dat er een complete website ontwikkeld wordt. Onderdelen hiervan kunnen zijn onder andere het registreren van een domeinnaam, het verzorgen van de hosting van uw website, het ontwerpen van een layout en het invoeren van de tekst op de website.

Website Design

Onder website design wordt het ontwikkelen van de ‘look’ van de website verstaan. U kunt hiervoor kiezen als u al enige jaren een website hebt, maar die eens in een nieuw jasje wilt stoppen.

Website Onderhoud

Uw website moet onderhouden worden. Regelmatig zal er tekst worden aangepast, bijvoorbeeld een nieuwsbericht, een vacature, of een foto. U kunt uw website zelf onderhouden door gebruik te maken van een maatwerk content management systeem van MaVe Webservices. Ook kunt u ervoor kiezen om uw website door ons te laten onderhouden.

E-commerce Webshop

Ook helpen we u graag bij het opzetten van een e-commerce webshop diensten. E-commerce is het kopen en verkopen van producten via internet.

Update Services

Uw website zal ook met enige regelmaat geupdate moeten moeten. Er zullen met enige regelmaat nieuwere versies worden uitgebracht om ontdekte fouten in de code op te lossen en om verbeteringen door te voeren. Dit kunnen ook verbereringen zijn op het gebied van veiligheid.